Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Stanley Hazes & Lina Steevens zingen samen 'Met z'n twee'


De nieuwe single van Stanley Hazes en Lina Steevens is een zomers duet getiteld ‘Met z’n twee’. Uiteraard hoort hier een prachtige videoclip bij, welke is opgenomen in een luxe villa op het Belgische platteland. ‘Met z’n twee’is een Nederlandstalige reggaeversie van de wereldberoemde hit ‘Purple Rain’ van Prince, geproduceerd door Kees Tel. Normaal gesproken zingt Stanley altijd smartlappen, maar speciaal voor Lina maakt hij een uitzondering. 

 

‘Ik vond het direct een erg leuk idee en dit nummer past bij ons allebei’, voegt Stanley er nog aan toe.  Lina had niet verwacht dat deze single er nog ooit van zou komen: ‘Stanley heeft mij jaren geleden al beloofd om samen een duet te zingen, maar iedere keer was er een andere reden waarom het niet kon. Maar nu is het dan eindelijk zover!’ 

 

De presentatie van ‘Met z’n twee’ vindt plaats op zaterdag 15 juli 2017 om 20:00 uur plaats in Zaal Adelaars, Hoofdstraat 137 in Helmond. Deze avond treden er ook verschillende gastartiesten op, zoals Jan van Est, Henk Damen, Mike Griek, Leo Nardell, DuoNL, Ricardo Rossin, Danny & Erna Temming, Martien Wagner en Lorenzo. ‘Met z’n twee’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms. Ook is de single verkrijgbaar op Bol.com en andere cd-winkels. 

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 14 Jul 2017 08:22:44Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy