Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit!


Dit gezellige duo heeft in het recente verleden samen al meerdere singles uitgebracht (o.a.: ''Kerstfeest met jou'', ''Kom in mijn armen'' en hun laatste single ''Lekker Feesten )
Voor hun nieuwe single hebben ze gekozen om een liedje op te nemen met een compleet nieuwe sound. Ditmaal is gekozen voor een vrolijk en aanstekelijk rocknummer wat de titel meekreeg “Wat een gedoe met de liefde”. Het nieuwe liedje is een cover van het nummer “Vir Liefde” van het Afrikaanse duo Jay en Lianie. Alice Maywood schreef de Nederlandse tekst voor deze speciale song, die gaat over Verliefd zijn, jaloezie en hoe graag je bij dat speciale persoon wilt zijn. Bijna iedereen heeft dit al wel eens mee gemaakt.... Dat je onnodig jaloers bent als iemand jouw vriendje of vriendinnetje aandacht geeft, en je je dingen in je hoofd haalt die er niet zijn, omdat je bang bent hem/haar te verliezen aan een ander.
De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio). Cliphuis.nl heeft voor de nieuwe single “Wat een gedoe met de liefde” wederom een passende videoclip geschoten, welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen. ‘’Wat een gedoe met de liefde" is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend lied geworden met hoog rock gehalte, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode. Arjo en Shiela willen dan ook maar één ding en dat is.....Nederland en België op zijn kop zetten met hun nieuwe sound & single. Zij hopen dan ook dat ''Wat een gedoe met de liefde'' niemand stil kan blijven zitten/staan bij het horen van dit aanstekelijke nummer!

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 11 Apr 2018 07:57:29Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy