Johan Arts Photography
Dit Is Holland
EASY KRINGLOOP BREDA
ZORGVOORELKAAR
Menu
Welkom op Radio Hollandse Muziek
Close Menu Down to Content
Zangeres Linda Kools komt terug en hoe !!!


Inmiddels is het alweer 4,5 jaar geleden dat Linda Kools haar laatste single uit mocht brengen; ‘Die twee mooie ogen’ geschreven door Pascal de Vormer uit Utrecht. Door de gevolgen van een ongeval waar ik een whiplash aan over heb gehouden heb ik helaas een tijd niet kunnen optreden. Maar gelukkig kruipt bloed waar het niet gaan kan, en is de passie en liefde voor muziek altijd gebleven.
Vol trots kan ik jullie vertellen dat ik inmiddels moeder ben van een prachtige zoon; Mats!  Mats is geboren op 28 Februari 2017. Natuurlijk wist ik dat ik een comeback wilde maken, en toen Mats op komst was wist ik het zeker; Mijn volgende single is voor hem!

Vriend Jeff Weber schreef het lied ‘Kleine zonnestraal’. De liefde en trots die dit lied in zich heeft zal iedereen herkennen. Hans Aalbers maakte een prachtig arrangement, waar Americana de boventoon in voert. Nadat John Huijbregts van Camerateam.nl en ik het idée voor de clip hadden, was alles snel rond.

Na een fijn gesprek bij VNC music van Johan Hense, is het team compleet om weer goed van start te gaan. En wat is er dan mooier om op de éérste verjaardag van Mats, Kleine zonnestraal uit te brengen!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik weer mag gaan optreden, dus hopelijk tot snel!   Liefs, Linda

Hierbij ook natuurlijk de Clip:
https://youtu.be/FmtIf56ZXmk

Geplaatst door: Janoesj
Datum: 27 Feb 2018 07:43:19Dit, pagina gebruikt verschillende cookies. Privacy policy